Програма Лоялен Клиент

Както знаете, нашата основна мисия е предоставим на българския пазар висококачествени корейски козметични продукти, състоящи се от най-ефективните и натурални съставки. Искаме да помогнем на нашите клиенти  да се изглеждат добре и да се чувстват още по-добре с нащата богата гама от корейска козметика. 

Много от вас може би се питат: "Как да поръчам корейска козметика онлайн?"

Отговорът е съвсем прост: нашият онлайн магазин за козметика е отлично оптимизиран, а екипът ни очаква вашите запитвания. 

Всичко е съвсем просто - когато правите нови поръчки ще се натрупва оборот във Вашия профил и колкото повече поръчки имате, толкова по-големи отстъпки ще получите.

Ето и простите, но важни условия, с които ще може да станете наш лоялен клиент:

  • задължително трябва да имате регистрация
  • винаги трябва да сте логнати в профила си и да минавате през Кошницата, когато правите нови поръчки
  • когато достигнете най-високото ниво на отстъпка тя ще важи ЗАВИНАГИ
  • профилите, които вече са натрупали необходимия оборот, директно започват да получават съответната отстъпка за новите си поръчки и ще бъдат информирани с имейл.
  • необходим оборот за определената отстъпка може да бъде достигнат от една ил няколко поръчки без значение на каква стойност е всяка от тях
  • Необходим оборот може да бъде натрупан за неограничен период от време
  • оборотът се натрупва само върху поръчките със статус Изпратена

НИВА НА ОТСТЪПКИ:

Lovely 250 - при Изпратени поръчки на стойност от 250 лв до 650 лв. Вие получавате 5% отстъпка от цените за всяка следваща поръчка.

Lovely 650 -  при Изпратени поръчки на стойност от 650 лв до 1000 лв. Вие получавате 7% отстъпка от цените за всяка следваща поръчка.

Lovely 1000 - Изпратени поръчки на стойност над 1000 лв. Вие получавате 10% отстъпка от цените за всяка следваща поръчка.

*отстъпките ще се начисляват автоматично в Кошницата, когато сте логнати в профила си и поставите продукти в нея

*отстъпките не важат за продукти от секция Промоция, но от тях също ще се натрупва оборот

*отстъпките не могат да се комбинират с промо кодове

*Lovelyme.bg си запазва прават да прави промени по горепосочените условия чрез промяна на информацията на тази страница.

С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА УСПЕШНО ПАЗАРУВАНЕ!

ПОЗДРАВИ ОТ ЦЕЛИЯ ЕКИП,

LovelyMe.bg

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки