За нас

LovelyMe - Защото важната си ти!

Силно вярваме и подкрепяме тезата, че всяка една от вас е специална и важна. Защо е така? Защото всяка дама притежава изключителни качества и е уникална сама по себе си.

Затова и нашата цел е с всяка поръчка, с всеки продукт да ви покажем колко сте важни и специални. Искаме начинът ни на работа и всеки един продукт от нашия магазин да ви кара да се чувствате уникални - каквито сте, да ви накара да отделите време и да поглезите най-важните хора - вас самите.


Корейските козметични продукти са силно оценени от експерти в света на красотата поради своята иновативност, висока ефективност и използване на естествени съставки. Важна цел за нашия екип и предоставената корейска козметика е да предотврати и премахне кожния проблем веднъж завинаги.

 Ние от LovelyMe, имаме мисия да предоставим на българския потребител корейска козметика, която е плод на най-ефективните и натурални съставки. При нас ще намерите корейски козметични продукти на най-добри цени и качество, което ще се отрази благоприятно на кожата. 

С предоставянето на висококачествена корейска козметика в България, екипът на LovelyMe е винаги насреща! Направете подарък за своята кожа и възвърнете жизнеността й.  

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки