Надяваме се, че ще останете доволни от покупката си. Ако обаче не сте напълно доволни, ние с удоволствие ще предложим възстановяване на сумата, когато артикулите ни бъдат върнати до 14 дни от датата на доставка  в изпълнение на Директива 83/2011/ЕС .

Ние от LovelyMe ползваме услугите на куриерска фирма “Еконт Експрес” и "СПИДИ".

Върнатите артикули трябва да бъдат получени от нас в същото състояние, в което сте ги получили, затова, моля, опаковайте внимателно всички върнати артикули с оригиналната им опаковка. Ако искате да върнете комплект, то той трябва да включва всички негови компоненти; Ако при закупуване на продуктa, който искате да върнете, той е бил съпроводен от безплатен/и артикул/и, то е необходимо да върнете и тях в съответния вид (пълни и неизползвани, в оригиналната им опаковка);

Ако сте изпълнили всички изисквания, посочени по-горе, LovelyMe.bg напълно ще възстанови сумата на върнатите продукти, закупени от вас.

Ще бъдете уведомени, ако върнатите продукти не могат да бъдат приети, защото не отговарят на условията. В този случай, можете да изберете продуктите да бъдат доставени до вас за ваша сметка. Ако откажете горепосочената доставка, LovelyMe.bg си запазва правото да задържи продуктите и платената за покупката на продуктите сума.

В малко вероятния случай, че вашият продукт е дефектен при пристигане, ние с удоволствие ще възстановим вашия артикул, включително всички пощенски разходи, когато той ни бъде върнат в рамките на 14 дни от датата на покупката.

Как да върнете продукти:

Моля, уведомете ни по имейл: lovelymebulgaria@gmail.com, ако бихте искали да върнете закупена стока.

Върнатите продукти трябва да бъдат изпратени обратно към LovelyMe в срок от седем (7) дни от датата, на която сте информирали за решението си да върнете закупените продукти, на следния адрес към офис на Еконт: ул. Шипка 68, гр. Севлиево 5400, България. При определени обстоятелства е възможно да се размени даден продукт с друг.

Ако сте изпълнили всички изисквания, посочени по-горе, LovelyMe.bg напълно ще възстанови сумата на върнатите продукти, закупени от вас.

Всички връщания ще бъдат разгледани при получаване и ние ще възстановим вашето плащане възможно най-бързо по оригиналния начин на плащане, не по-късно от 10 дни след като получим върнатите стоки.

Не приемаме връщане на артикули за продажба, освен когато това се изисква от закона.

За повече информация относно нашите правила за връщане, моля, вижте нашите Общи условия.

Допълнителна информация:

  • Процесът за връщане/обманя отнема от 2 до 7 работни дни.

Свържи се с нас ако имаш допънително въпроси