LovelyMe - важната си ти!

Banner Image
Banner Image

Когато стартирахме LovelyMe в началото на 2020...

Представяхме си магазин за K-beauty, който да е различен. Онлайн дестинация, която да предлага само най-доброто от корейската красота и грижа за кожата. Където пазаруването прилича на прекарването на време с приятел - който винаги има най-добрите препоръки за кожата. 

Магазин, който да е както добре проектиран, така и с добре подбрани продукти. Място, в което към клиентите се отнасят като към приятели. Надяваме се, че сте  видели тази страна на LovelyMe и че ще останете наоколо за това, което следва като вълнуващи нови марки и иновативни продукти, както и като повече съдържание за K-beauty.

Благодарим ви, че разказвате за LovelyMe на своите приятели, сестри, майки и колеги. Благодарим ви, че подкрепяте LovelyMe, харесвате и споделяте нашите публикации в социалните мрежи. Благодарим ви, че позволявате на LovelyMe да бъде част от вашето ежедневие. Толкова сме благодарни за вашата любов, подкрепа и успешни истории за кожата.

Благодарности и прегръдки!

Екипът на LovelyMe

Нашата Мисия

Ние отLovelyMe, имаме мисия да предоставим на българския потребител корейска козметика, която е плод на най-ефективните и натурални съставки. При нас ще намерите корейски козметични продукти на най-добри цени и качество, което ще се отрази благоприятно на кожата. 

ДОКАЗАН ПРОИЗХОД

EU CPNP сертифицирани продукти

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

при поръчки над 75лв.

сигурно пазаруване

в онлайн магазина